Financiering

Financiering stacaravan en chalet

De aankoop van een stacaravan of een chalet is een hele investering. Uw stacaravan of chalet kan bij Verblijfpark Keienven ook aangekocht worden door middel van een (gedeeltelijke)financiering. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, helpen wij u hier graag mee verder. Wij kunnen u voorzien van alle belangrijke informatie met betrekking tot deze mogelijkheid.

Financiering van uw chalet

Een chalet is een grote aankoop die goed voorbereid dient te worden. Hier hoort ook het financiële stuk bij. Om er zeker van te zijn dat ook dit gedeelte goed geregeld is zodat u in alle rust kunt genieten van uw nieuwe vakantieverblijf kunt u contact opnemen met een financiële instelling die u helpt bij het regelen van een goede financiering. Mocht u nog hulp nodig hebben bij het zoeken van een geschikte financiering dan kunt u dit aangeven bij uw bezoek aan Verblijfpark Keienven. Dan brengen wij u in contact met een adviseur en bekijkt met u samen de mogelijkheid om een chalet te kopen op basis van een (gedeeltelijke) financiering.

Stacaravan financiering

Het kopen van een stacaravan als tweede huis is een flinke investering. Wellicht wilt u de betaling van deze stacaravan niet ineens doen, maar in gedeeltes. Op die manier kunt u al genieten van uw aankoop terwijl de betaling in termijnen wordt gedaan. Er is een scala aan financiële producten waarbij u de looptijd en maandelijkse betaling kunt bepalen. Om u hierin wegwijs te maken raden wij aan u goed te laten informeren door een adviseur. Samen bespreekt u de mogelijkheden en kunt u een bedrijf kiezen dat u helpt in de financiering van de stacaravan.


We hebben