Chalets op maat

Vanaf heden bieden wij ook chalets aan die gebouwd worden volgens de noden en de wensen van de klant.
Momenteel hebben wij nog enkele grote plaatsen ter beschikking voor het bouwen van comfortabele chalets.

Aarzel dus niet om ons vrijblijvend te contacteren.
Contacteer ons vrijblijvend

Grondplan

Bij aanvang van het project wordt allereerst een grondplan uitgetekend. Dit kan gebeuren door de klant of in samenspraak met onze ontwerpers. Het enige wat hierbij belangrijk is, is uw eigenste comfort. Alle noden en wensen worden hierin verwerkt zodat hieruit de eigenlijke bouw ontstaat.

Opbouw

Zoals elke bouwconstructie wordt er gestart met de basis. Wij kunnen hiervoor  een chassis aanbieden , voorzien van wielen. Het grote voordeel hiervan is de mobiliteit van het chalet. Zo kan het chalet indien nodig verplaatst worden. Verder wordt tegelijkertijd rekening gehouden met de nodige waterafvoeren.

Vervolgens wordt een geïsoleerde vloer aangelegd, voorzien van water- en verwarmingsleidingen. Zo worden de leidingen ineens geïsoleerd met de vloer.

Hierop wordt de constructie van het chalet gebouwd met geïmpregneerde kepers. Deze kepers worden dan langs de buitenzijde bekleed met een materiaal naar keuze. Ook hierin zijn de opties oneindig. Maar eender welk hout u kiest, wij behandelen het twee maal met een gekleurde beits naar keuze.

Wanneer de wanden gezet zijn, kan de dakconstructie gebouwd worden. Dit dak wordt vervolgens geïsoleerd en waterdicht gemaakt met stalen dakpanplaten. Ook de kleuren en mogelijkheden hierin zijn groot. Zo kan u bijvoorbeeld gebruik maken van dakramen, dakkapellen, enz.

Ten slotte wordt de elektriciteit in de chalet aangelegd, worden de wanden geïsoleerd en wordt de binnenzijde afgewerkt. Ook dit kan gebeuren met een verscheidenheid aan materialen naar keuze van de klant. Enkele voorbeelden: tand-en-groefplanken, pellosplaten, afgewerkte wandplaten, enz. Ook deze binnenbekleding wordt standaard behandeld met transparante beits, maar kan op vraag van de klant ook direct in kleur gebeuren.


Realisaties

Dankzij onze eerdere gerealiseerde projecten, beschikken wij over het vakmanschap om comfortable, ecologische en economische chalets te bouwen. In onderstaande fotogalerij kan u onze eerder gerealiseerde projecten bewonderen.
 

We hebben